ZapachyKuchni
Smacznie, zdrowo
kolorowo...
Home » » Pasta rzodkiewkowa

Pasta rzodkiewkowa

Written By Zapachy Kuchni on sobota, 2 września 2017 | 08:30

























Dosyć długo było u mnie cicho, ale wróciłam ze zdwojoną siłą. Po wakacjach akumulatory naładowane, ale dziś będzie najprostsza propozycja na pastę do kanapek :D 

Składniki:
  • Chudy twaróg- kostka
  • Rzodkiewki- 1 pęczek
  • Pieprz
  • Sól

Przepis: 
Rzodkiewki pokroić w w kosteczkę, wymieszać z przyprawami i twarogiem. 
Podawać z pieczywem pełnoziarnistym lub jako dodatek do placuszków z cukinii.


100g pasty dostarcza około:

B-11,6 g  T-0,4 g  W-4 g  E- 61,3 kcal WW-0,4

SHARE

About Zapachy Kuchni

0 komentarze :

Prześlij komentarz